Battle of the Modes: studenten binden de strijd aan

7 maart 2018

Bind de strijd aan en doe mee aan Battle of the Modes. Deze bijeenkomst geeft jou als wo- of hbo-student de kans om op een leuke en interactieve manier in aanraking te komen met de wereld van mobiliteit. Mobiliteit is continu in beweging en de toekomst op dit gebied is onzeker. Lijkt het jou leuk om met dit thema aan de slag te gaan? Geef je dan op voor BATTLE OF THE MODES! 

Ga de strijd aan! Na de eerste en succesvolle editie van Battle of the Modes 2017, wordt er ook dit jaar weer onder leiding van vier onderzoekers strijd strijd geleverd en kun je het met jouw team opnemen tegen de andere modaliteiten. Niels van Oort (TU Delft) verdedigt het openbaar vervoer, Carlo van de Weijer (TU Eindhoven) leidt het autoteam, Marco Te Brömmelstroet( UvA) denkt dat de fiets gaat winnen en Annemieke Molster (Molster Stedenbouw) strijdt voor de voetganger.

Experts van Goudappel Coffeng en DAT.Mobility verzorgen presentaties over verschillende thema’s waarna aan de hand van uitdagende stellingen gedebatteerd wordt tussen de teams. In het tweede deel van het programma worden maatschappelijke vraagstukken voorgelegd en is samenwerking cruciaal om de case study tot een goed resultaat te brengen. Het beste team wint! 

Geef je op via deze link