Maatwerk IT-oplossingen

Smart mobility

We hebben een uitstekend track record in het ontwikkelen van maatwerk IT-oplossingen voor tal van doeleinden in het mobiliteitsdomein. Vanwege de nauwe samenwerking met onze mobiliteitsadviseurs, zijn wij niet zomaar een IT-dienstverlener, maar kennen wij alle ‘ins en outs’ van de benodigde databronnen, en begrijpen wij de beleidsvragen waar eindgebruikers de toepassingen voor willen inzetten.

Een veelvoud aan databronnen

Wij zijn bekend met een groot aantal databronnen op het gebied van mobiliteit, en begrijpen welke informatie u hieruit zou willen afleiden. Denk aan data uit OV-chipkaart transacties, iVRI’s, verkeerstellingen, kentekencamera’s, gebruikersenquêtes, reisplanners, navigatieapps, wegwerkmeldingen, ongevalsdatabases, of druktemonitors. Het gebruik van deze data geeft wegbeheerders, OV-bedrijven en concessieverleners veel mogelijkheden, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Het is belangrijk goed na te denken over hoe data verwerkt moet worden, hoe je deze kan verrijken, ontsluiten, en beveiligen.

Veilige en robuuste oplossingen

Voor mobiliteit specifieke softwareapplicaties bieden wij u veilige en robuuste oplossingen, zodat de juiste data bij elkaar wordt gebracht en deze leidt tot relevante inzichten. Wij werken met meerdere scrumteams volledig volgens agile principes, zijn ISO27001 gecertificeerd op het gebied van informatiebeveiliging, en voldoen aan de ‘Baseline Informatiebeveiliging Overheid’.

Meer weten?

Ga met ons in gesprek over onze maatwerk IT-oplossingen.

Neem contact op met Eric