De stad te voet - de voetganger voorop in de openbare ruimte

Event

29 november 2022

Voetganger stad

29 november 2022

13:00 tot 17:00

Eye Filmmuseum in Amsterdam

Op dinsdag 29 november organiseren we voor de 9e keer ons jaarlijkse evenement in het Eye Filmmuseum in Amsterdam. Dit jaar is het thema: De stad te voet - de voetganger voorop in de openbare ruimte'.

De voetganger voorop

We staan voor enorme uitdagingen op het gebied van klimaat en woningbouw. De afgelopen jaren zagen we daarom de aandacht voor verblijven, groen en ontmoeten in de openbare ruimte toenemen. Maar nog niet altijd ligt hierbij de focus op de voetganger, terwijl deze wel een belangrijke rol speelt.

Hoog tijd dus om ons te richten op de voetganger. Hoe zetten we deze voorop? En welke kansen liggen er? Daarover gaan we graag met u in gesprek tijdens 'De stad te voet - de voetganger voorop in de openbare ruimte' op dinsdag 29 november van 13:00 tot 17:00 uur in het Eye Filmmuseum in Amsterdam. 

De stad te voet save the date

Waar en wanneer

  • Dinsdag 29 november
  • 13:00 - 17:00 uur
  • Eye Filmmuseum in Amsterdam

Voor wie

Stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten en verkeerskundigen werkzaam op het raakvlak van mobiliteit en ruimte.

Programma

Dit evenement vindt in deels hybride vorm plaats:

  • Het eerste gedeelte van het evenement bestaat uit verschillende presentaties en is zowel fysiek in Amsterdam als online vanaf uw (thuis)werkplek bij te wonen.
  • Het tweede gedeelte van het evenement bestaat uit interactieve workshops en is alleen fysiek in Amsterdam bij te wonen. 

Meer informatie over het precieze programma volgt snel. 

Zeker zijn van een plekje op dinsdagmiddag 29 november? Meld u dan nu aan via onderstaand formulier.

Aanmelden voor De stad te voet