Ik ben gespecialiseerd in multimodale planning en beleid dat focust op gelijkheid, fietsers en voetgangers, nieuwe mobiliteit en toegang tot vervoer. Het zijn vooral de vraagstukken op het snijvlak van deze onderwerpen waar ik graag aan werk. Ik ben iemand die graag uitzoomt om het grote plaatje te zien, en onderzoekt hoe ik samen met collega's met verschillende expertise en vaardigheden een mobiliteitsvraagstuk kan beantwoorden.

Hiervoor gebruik ik mijn skills op het gebied van strategisch denken, communicatie en projectmanagement. Samen met collega’s ontwikkel ik technisch onderbouwde adviezen die inspelen op de behoeften en doelen van onze klanten. Ik vind het essentieel om samen te werken met mensen die mobiliteitsdiensten gebruiken (en niet gebruiken) om ervoor te zorgen dat onze adviezen weerspiegelen wat mensen daadwerkelijk nodig hebben om toegang te krijgen tot basisbehoeften en kansen. 

Voordat ik bij Goudappel kwam werken, heb ik bijna tien jaar gewerkt aan multimodale transportplanning in de VS (New York City en San Francisco Bay Area). In het najaar van 2023 verhuisde ik naar Nederland met de droom om voor al mijn dagelijkse behoeften de fiets te pakken (en dat terwijl ik me veilig en comfortabel voel). Die droom werd al snel werkelijkheid! Ik vind het geweldig om te ervaren hoe mijn leven en werk blijven veranderen en om de lessen die ik leer met anderen te delen.  

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Emily