Milco van Batenburg

Milco van Batenburg

adviseur verkeersmanagement 

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in wegen en verkeer. Kruispunten, knooppunten en woonwijken, ik heb er veel tekeningen van gemaakt.  

Vanuit die interesse en passie voor verkeer was het niet meer dan logisch om de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling & Mobiliteit te volgen aan de Hogeschool Windesheim in Almere. Tijdens deze opleiding heb ik mij gespecialiseerd in de verkeerstechnische kant van het vakgebied.  

Mijn passie voor verkeer kan ik goed in de praktijk brengen als adviseur verkeersmanagement bij Goudappel. Hier werk ik aan VRI-tekeningen, bestekken, evaluaties, afnames (FAT/SAT) en de verkeerskundige uitwerking (OTTO en COCON). Collega’s omschrijven mij daarbij als leergierig en nauwkeurig, zonder de effectiviteit uit het oog te verliezen. 

Daarnaast ben ik behulpzaam, iets dat ik herken bij mijn collega’s: er is altijd wel iemand die je kan en wil helpen. Door die samenwerking (ook met collega’s buiten mijn eigen team) en de afwisseling in opdrachten, krijg ik hier alle ruimte om mezelf te ontwikkelen. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Milco