Ragnhild Bruynooghe

Ragnhild Bruynooghe

adviseur mobiliteit & ruimte

De altijd blijvende relevantie van vraagstukken rond mobiliteit is wat mij fascineert aan dit vakgebied. Hoe richten we ons netwerk zo in dat we rekening houden met duurzaamheid, bereikbaarheid, inclusiviteit en veiligheid? Mijn motivatie: deze complexe vraagstukken aanpakken zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Aan de TU Delft volgde ik de studies Technische Bestuurskunde en Transport, Infrastructuur en Logistiek. Door deze brede technische achtergrond en interesse in maatschappelijke vraagstukken, werk ik analytisch en communicatief en altijd vanuit een integrale blik. Samenwerken aan strategische projecten, waarin toekomstbestendige mobiliteit en infrastructuur centraal staan, geeft mij energie.

Sinds 2023 ben ik werkzaam als adviseur mobiliteit & ruimte bij Goudappel vanuit onze vestiging in Den Haag. Samen met mijn collega’s werk ik aan allerlei projecten waarin het raakvlak van mobiliteit en ruimte een grote rol speelt. Ook de verbinding van mobiliteit met gedrag vind ik interessant. Deze diversiteit aan onderwerpen binnen het vakgebied en projecten bij Goudappel werkt erg stimulerend. 

Wat ik wil nastreven in mijn werk? Samen werken aan een veilige en gezonde leefomgeving die toekomstbestendig is en waar ruimte is voor iedereen. 

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem contact op met Ragnhild